Sigara fiyatlarına zam üstüne zam! 2 sigara grubu daha zamdan nasibini aldı: En ucuzu bile artık o fiyata satılıyor...

Sigara fiyatlarına zam üstüne zam! 2 sigara grubu daha zamdan nasibini aldı: En ucuzu bile artık o fiyata satılıyor...

28 Mayıs'taki seçimlerden bu yana pek çok kalemde yaşanan 'zam furyası' sigara fiyatlarını da etkiledi. Sigara kullanan vatandaşlar son gelen zam sonrasında adeta şok yaşadı. İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları...

28 Mayıs'ta gerçekleşen ve Millet İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52'lik zaferiyle sonuçlanan cumhurbaşkanlığı seçimin sonrasında pek çok kalemde tabiri caizse 'zam furyası' yaşanırken iki sigara grubu söz konusu zamlardan nasibini aldı.

Mynet'in haberine göre; Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Temmuz ayında yapılan son zam sonrasında bir sigara grubunun daha fiyatlara zam yapma kararı aldığını açıklamıştı. Bu gelişme sonrasında bir diğer firma da fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte, 6 Eylül 2023 Çarşamba itibarıyla en düşük ve en pahalı sigara fiyatları...

Yılbaşından bu yana birçok kalemde yaşanan zam furyası sonrasında sigara fiyatları merak konusu oldu. Mynet'in aktardığına göre; Peş peşe gelen sigara zamlarına Pazartesi günü bir yenisi daha eklendi ve bir sigara grubuna 5 TL zam geldi.

Bu gelişme sonrasında bir diğer sigara grubuna da zam geldi. İşte sigara fiyatlarındaki son durum...

Bir sigara grubu, 4 Eylül 2023 Pazartesi günü itibarıyla tüm ürünlerine 5 TL zam yapma kararı aldı. Bu gelişme sonrasında 5 Eylül 2023 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere bir sigara grubu da ürünlerine zam yaptı.

Söz konusu bu zamlar sonrasında en ucuz ve pahalı sigara fiyatlarında değişiklik yaşandı. Son yaşanan zamlara sonrasında en ucuz sigara 46 TL'den satışa sunulurken en pahalı sigara ise 55 TL'den satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN