Sıla, Ahmet Kural'dan neden şikayetçi oldu? Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı?

Sıla, Ahmet Kural'dan neden şikayetçi oldu? Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural'dan şikayetçi olduğu gündeme bomba gibi düştü. Peki Sıla Ahmet Kural'dan neden şikayetçi oldu? Oyuncu Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim arasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayın tüm detaylarını karar.com'dan sizlere aktarıyoruz.

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'dan şikayeti olduğu haberlerinin ardından bir çok kişi, Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uygulayıp uygulamadığını merak etmeye başladı. Bir süre önce beraberlik yaşayan ve ardından ayrılan Sıla ve Ahmet Kural'ın geçtiğimiz günlerde yeniden barıştığı konuşuluyordu. Son olarak ise ünlü şarkıcı Sıla'nın oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olduğu gündeme damgasını vurdu. Peki Sıla Ahmet Kural hakkında neden suç duyurusunda bulundu? İşte son dakika gelişmeler.

SILA, AHMET KURAL'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Geçtiğimiz günlerde barışmalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural ikilisinden bomba haber! Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Sıla, savcılıktan Kural ile ilgili koruma ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep etti.

18-11/01/sila.jpg

SILA'YA YAKLAŞAMAYACAK

Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı.

Sıla ve Ahmet Kural'ın ayrılmalarında da en önemli gerekçe şiddet idi. Ayrılık konusu gündeme geldiğinde Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddia edilmişti. Ahmet Kural ise o dönem bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

'ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ'

Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

İfade verme işleminin ardından adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Gençoğlu, "Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum açıkçası. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim." dedi.

18-11/01/-34oeohle80ue4n-ifdvsuw.jpg

DARP, CEBİR, PSİKOLOJİK ŞİDDET, HAKARET VE TEHDİT

Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.

SILA KİMDİR?

Gerçek adı Sıla Gençoğlu olan ünlü şarkıcı 17 Haziran 1980'de Denizli'de dünyaya geldi. İlkokulu Denizli'de okuyan şarkıcı, ortaokul ve lise öğrenimi için İzmir'e anneannesinin yanına yerleşti. İlk sahne çalışmalarına İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. Lise iki ve üçte sınıflarda özel şan derslerine başladı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi üzerine çalıştı.

1998 yılında yüksek öğrenim amacıyla İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde bir sene öğrenim gördü, daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü'ne geçiş yaptı. Bu dönemde, Afyon Caz Festivali'nde Neşet Ruacan, Nedim Ruacan ve Nezih Yeşilnil'den oluşan caz orkestrasında solistlik yaptı. Nükhet Ruacan'la ses eğitimi üzerine çalıştı. Bu dönemlerde, albümlerinde sanatçıya önemli katkılar yapan müzisyen Efe Bahadır'la da tanıştı. Kısa bir sürenin ardından Kenan Doğulu ile tanışarak onun yedi sene vokalistliğini yaptı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve "Sıla" dizisinin şarkısı olan ortak besteleri "Sıla-Töre" sayesinde tanıştı. Sıla dizisinin hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural (10 Kasım 1982, Kütahya), Türk oyuncu. 10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya’da dünyaya geldi. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT’de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı. Ardından Gazi adlı dizide başrol oynamaya başladı ancak rating’lerin düşük olması nedeniyle dizi 19. bölümden sonra yayından kaldırıldı.Aynı yıl içinde Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı. Ardından Ramazan Güzeldir adlı dizinin bir bölümünde oynadı.

2010 yılında Selçuk Aydemir’in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaşmıştır.Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir’le başrolleri paylaştı. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca’nın Şifresi isimli filmde bir Bakanı canlandırmış, Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu adlı filmde de karga karakterinin seslendirmesini yapmıştır.

İlk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin başrollerini yine Murat Cemcir ile paylaşmıştır.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural'dan şikayetçi olduğu gündeme bomba gibi düştü. Peki Sıla Ahmet Kural'dan neden şikayetçi oldu? Oyuncu Ahmet Kural Sıla'ya şiddet mi uyguladı? İki ünlü isim arasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayın tüm detaylarını karar.com'dan sizlere aktarıyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN