Simpsonlar yine iş başında! Bu kadar kehanet de fazla, herkes hazırlığını yapsın! Bu seferki bambaşka geliyor

Simpsonlar yine iş başında! Bu kadar kehanet de fazla, herkes hazırlığını yapsın! Bu seferki bambaşka geliyor

Kehanetleri ile baş döndüren The Simpsons, bu kez bambaşka geliyor. Resmen dünyayı parmağında oynatan The Simpsons’ın yeni kehaneti ile yer yerinden oynayacak. İşte The Simpsons’ın yeni kehaneti…

The Simpsons yeni kehanetleri ile 2024 yılına bomba gibi düşecek. Gelecekte yaşanan olayları Önceden tahmin etmesiyle bilinen Amerikan yapımı The Simpsons dizisi 1989 yılında yayın hayatına başladı. O günden bugüne pek çok olayı tahmin eden dizinin 2024 yılı için ilginç bir tahmini ortaya çıktı. 35 sezonluk yayın hayatına devam eden dizi yeni olayları işlerken gelecekte yaşanacaklara da ışık tutuyor. İşte The Simpsons’ın yeni kehaneti…

HER ŞEYİ ÖNCEDEN BİLİYOR

Her bölümünde farklı bir mesaj veren dizinin bazı bölümlerinde yaşanan olayları önceden bilmesi herkesi şaşırtıyor. 2024 yılı için yeni kehanetlerini açıklayan The Simpsons herkesi tedirgin ediyor.

simpsons.jpg

Geçtiğimiz süreçte Donald Trump'ın başkanlığı, Covid-19, Epstein skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi, denizaltı felaketleri, Apple Vision gözlüğü gibi birçok olayı tahmin eden The Simpsons Ebola virüsünün yayılmasını da önceden tahmin ettim.

PEKİ 2024 YILINDA NELER OLACAK?

The Simpsons dizisinin 2024 kehanetleri ise oldukça çarpıcı görünüyor. Yeni yılda aşırı sıcaklar nedeniyle insanların evlere kapanacağı işaret edilirken enflasyon krizi ile birlikte iki dünya devinin çarpışması da dikkat çekiyor. ABD ve Çin'in nükleer savaş içerisinde olabileceği beklentisi ise herkesi tir tir titretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN