Sinan Oğan'dan İYİ Parti adayına destek

Sinan Oğan'dan İYİ Parti adayına destek

Genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Yozgat'taki seçim çalışmalarına katıldı. Oğan, İYİ Parti'nin Yerköy ilçesi belediye başkan adayı Ferhat Yılmaz'a destek verdi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek veren Sinan Oğan, yerel seçimler için Yozgat'ta İYİ Parti adayına destek verdi. Türkiye Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Genel Başkanı olan Oğan, Yerköy Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Oğan, Yılmaz'a destek istedi.

'HDP'NİN DEVRE DIŞINA ÇIKMASINA VESİLE OLDUK'

Oğan, Yozgatlılara hitaben yaptığı konuşmada, "Türk milliyetçilerinin sadece yüzde 5.2’si cumhurbaşkanlığı seçiminde bir araya geldi. Yüzde 95’lik iki tane bloğu kendine muhtaç etti. İkisi de gelip kapımızı çaldılar, bizim şartlarımızı kabul ettiler ve biz öyle destek verdik. Hatta yetmedi Ümit (Özdağ) Bey de öbür tarafa giderek, CHP tarafını destekledi ve oradaki HDP'nin devre dışına çıkmasına vesile olduk. Onun için Türk milliyetçileri bir araya geldiğinde çok şey oluyor" dedi.

Oğan, daha sonra İYİ Parti Yerköy Seçim İrtibat Bürosunda partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Memleketime geleceğim dedim, başka bir yere hiçbir yere gitmedim. Benim iki tane memleketim var, birisi Iğdır, birisi Yozgat. Önce Iğdır'a gittim. Sonra da Yozgat'a, Yerköy'e geldim" diyerek destek mesajı verdi.

2028 MESAJI

2028 seçimleri için umutlu olduğunu belirten Oğan, "Türkiye son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şunu görmüştür ki; önümüzdeki 2028 seçimlerinde artık inşallah gün gelir Türk milletinin önünde Türk milliyetçileri çok önemli bir seçenek olacaktır. Türkiye, HDP'nin kıskacından artık çıkmıştır, Türkiye'yi önümüzdeki 10 yıllar boyunca Türk milliyetçileri yönetecektir" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN