Sivas-Ankara yolu bembeyaz oldu! Yağış Ankara'ya doğru ilerliyor: Tedbirinizi alın

Meteoroloji kaynaklarının uyarılarının ardından beklenen yağışlar başladı. Sivas-Ankara yolu bembeyaz oldu! Yağışların ilerleyen saatlerde Ankara'da etkili olması bekleniyor. Beyaza bürünen yollar kameralarla böyle kaydedildi...

Meteoroloji kaynaklarının uyarılarının ardından Sivas-Ankara yolunda etkili olan yoğun dolu yağışı nedeniyle bölge beyaza büründü. Devam eden dolu yağışı nedeniyle sürücüler zorlu anlar yaşadı.

Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum’un dün yaptığı uyarıda Ankara başta olmak üzere Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Düzce ve Karabük çevrelerinde perşembe ikindi vaktinden itibaren akşam ve gece yerel ani sağanak yağmur ve dolu beklendiği belirtilmişti.

YOLLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Beklenildiği gibi ikindi saatlerinde başlayan şiddetli dolu yağışı Sivas-Ankara yolunu beyaz bürüdü. Yetkililer, yağışın hızla Ankara'ya doğru ilerlediğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yetkililer, dolu yağışı nedeniyle yollarda kayganlaşma ve görüş mesafesinde azalma gibi sorunların yaşanabileceğini belirtti. Ayrıca, araçlarını dışarıda park eden vatandaşların araçlarını koruyucu önlemler almaları önerildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN