Sivas’tan katlana katlan Niğde, Adana, Osmaniye, Hatay’a kadar kırıp geçecek! Şiddeti çok büyük

Sivas’tan katlana katlan Niğde, Adana, Osmaniye, Hatay’a kadar kırıp geçecek! Şiddeti çok büyük

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kuvvetli yağış uyarısı geldi! Bu kapsamda, vatandaşların alması gereken önlemler hakkında kritik uyarılar yapıldı. işte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, 28.08.2023 Pazartesi günü Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor.

Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısı, Kayseri'nin güney ve doğusu, Sivas'ın güneyi ile Niğde'nin doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağı tahmin ediliyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım tehlikesi, ulaşımda olası aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olmaları önerildi.

1-017.jpg

"OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUN"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaya davet ediyor. Özellikle sürücülerin, yağışlı hava nedeniyle oluşabilecek kaygan zeminlere karşı tedbir almaları ve trafikte daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, özellikle dere yatakları ve sel sularının oluşturabileceği risklere karşı dikkatli olunması isteniyor.

Halkımızın ve yetkililerin alınan uyarıları dikkate almaları, olası zararların önüne geçilmesi adına büyük önem taşımaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN