Siyaset Bilimci Nur Aktay canlı yayında açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı için hazırlıklara başladı

Siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, tv100'de katıldığı canlı yayında, CHP'de Genel Başkanlık yarışında Özgür Özel'e yenilerek görevi bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlık için çalışmalara başladığı iddia etti.

tv100'de Başak Şengül'ün programına konuk olan siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti tabanı ve delegelerden gelen talep doğrultusunda genel başkanlık için çalışmalara başladığını söyledi.

Aktay verdiği kulis bilgisinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlığı için çalışmalara başladığını ve parti tabanından bu yönde bir talep olduğunu belirtti.

ddeee.jpg

Nur Tuğba Aktay'ın canlı yayında yaptığı açıklama şöyle

"Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle beraber CHP’deki kendi heyetinde, parti tabanında, delegeler nezdinde bir talep ve istek olduğu doğrultusunda bilgi geldi. Bu anlamda Kılıçdaroğlu genel başkanlığı adına çalışmalara başladı. Özgür Özel'in de bu durumdan haberdar olduğu, bu sıkışmışlıktan dolayı farklı farklı, plansız, programsız çıkışlar açıklamalar sıkışmışlığının yansıması."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN