Siyasilerden şehit askerler için başsağlığı mesajları

Siyasilerden şehit askerler için başsağlığı mesajları

Milli Savunma Bakanlığı'ndan bugün bir acı haber daha geldi ve Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda 6 askerin şehit olduğu duyuruldu. Acı haber sonrası siyasilerden başsağlığı mesajları geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını açıkladı.

Bakanlık'tan yapılan açıklamanın ardından siyasilerden art arda başsağlığı mesajları geldi.

ÖZGÜR ÖZEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayımladı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün aldığımız acı haberin ardından bugün bir kez daha kahrolduk. Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan altı askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER

"Dün akşam yüreğimize düşen ateşe, bugün bir kor daha eklendi ve maalesef bir acı haber daha aldık... Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde askerlerimize yapılan saldırıda, 6 kahraman Mehmetçiğimizi daha teröre şehit verdik... Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Evlatlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun. Bugün, 85 milyon Türk milleti olarak yaralıyız. Ama yaramızı deşmeye çalışan hainlerin, heveslerini kursaklarında bırakmaya da kararlıyız! Duyması gereken kim varsa duysun: VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"

AHMET DAVUTOĞLU

"Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifa dilerim. Şehitlerimizin mekânları cennet, ruhları şad olsun."

ALİ BABACAN

"Irak'ta üs bölgemize sızmaya çalışan terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralı askerimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. "

TEMEL KARAMOLLAOĞLU

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize sabırlar diliyorum. Rabbim sınırlarımızda teröre karşı mücadele eden tüm vatan evlatlarımızı bizlere bağışlasın."

EKREM İMAMOĞLU

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan altı kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, sevenleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. "

MANSUR YAVAŞ

"Pençe-Kilit Harekatı Operasyon bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda şehit olan altı askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerimize şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN