Sokak hayvanlarını beslediği için darp edildi

Sokak hayvanlarını beslediği için darp edildi

İstanbul Kartal Topselvi Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar günü yaşanan vahim bir olayda, sokak hayvanlarını besleyen 46 yaşındaki Emin Ünal, bir grup tarafından saldırıya uğradı.

İstanbul Kartal’da bir kişi, sokak hayvanlarını beslediği gerekçesiyle bir aile tarafından kafasına demir bir cisimle vurularak darp edildi.

Saat 18.30 sularında Pelit Sokak'ta meydana gelen olayda, Emin Ünal (46) her gün düzenli olarak beslediği sokak hayvanlarını beslemek için evinden çıkmıştı.

İddialara göre, sokakta hayvanlarına mama verirken Necati K. adlı bir şahıs tarafından tepki gösterildi. Tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Necati K.'nın oğlu Zekayi K. ve eşi de olaya karışarak Emin Ünal'ı demir cisimlerle kafasından vurarak darp ettiler.

yeni-proje-5.jpg

Olay yerinde bulunan diğer vatandaşların müdahalesiyle kavga sona erdi ancak Emin Ünal ağır yaralandı.

yeni-proje-6.jpg

Emin Ünal, yaşadığı saldırıyı ise şu sözlerle anlattı:

"Evimden çıktım, mama poşeti elimdeydi. Darp edildiğim sokağa geldim. Hayvanları beslerken bahçesinden çıkan bir şahıs, ’Burada kedileri besleme, git başka bir yerde besle’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Geldi elindeki demir metalle bana vurdu. Şahısla aramızda kargaşa yaşandı. Eşi ve oğlu geldi. Hep birlikte saldırdılar, darp ettiler beni."

Polis ekipleri ise saldırgan aile bireylerini gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN