Son 20 yılın kar rekoru yolda! Sibirya’dan gelecek her yere lapa lapa yağacak

Son 20 yılın kar rekoru yolda! Sibirya’dan gelecek her yere lapa lapa yağacak

El Nino ile birlikte ülkeyi etkisi altına alan sıcaklar, yerini şiddetli kış mevsimine bırakacak! Sibirya'dan bir girecek... Tüm ülkeyi etkisi altına alacak! Son 20 yılın kar rekoru...

El Nino'nun sıcak etkisi sona ererken, ülke yeni bir tabloya hazırlanıyor. Şiddetli bir kış mevsimi yola çıktı. Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgasıyla tüm ülkenin etkisi altına girmesi bekleniyor. Son 20 yılın kar rekorları kırılacak.

SON 20 YILIN EN SERT KIŞI GELİYOR!

tre-001.jpg

Sibirya'dan gelecek olan soğuk hava dalgası, tüm ülkeyi etkisi altına alacak. Meteoroloji uzmanları, bu kışın son 20 yılın en sert kışı olabileceği konusunda uyarıyor.

EKİM AYINA DİKKAT

f43t42zakaawwd2.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Ay ortası Sibirya, kar örtüsü ile kaplanmaya başlıyor. Adım adım artacak. Ekim ayı sonunda kar miktarı ne kadar çok olursa o kadar karlı bir kış yaşayabiliriz. Son 20 yılın Ekim ayı kar rekorları; 2002 ve 2016..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN