Akşener'den Erdoğan'ın 'Çirkeflik yapan, iftira atan seçimi kaybeder' sözlerine cevap: Birinci turda kazanacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat'ta seçim mitinginde konuştu. Akşener, "Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim. Bugün buraya gelirken bazılarının konuşmalarını gösterdi arkadaşlar. Mesela Recep Bey diyor ki 'Çirkeflik yapan, iftira atan seçimi kaybeder' diyor. Birinci turda kazanacağız. Ben siyasi bir ailenin kızıyım. 30 yıldır da aktif siyaset yapıyorum. Ben böyle rezil bir dilin kullanıldığı seçimi ilk defa görüyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat'ta seçim mitinginde konuştu. Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından sahneye çıkan Akşener, seçim günü ile Anneler Günü olması sebebiyle annelere seslenerek oy istedi. Ayrıca 'Birinci yurda kazanacağız' diyen Akşener, "Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim. Mesela Recep Bey diyor ki 'Çirkeflik yapan, iftira atan seçimi kaybeder' diyor. Ama 30 yıldır aktif siyaset yapıyorum. Ben böyle rezil bir dilin kullanıldığı seçimi ilk defa görüyorum. Birinci turda kazanacağız" şeklinde konuştu.

Akşener'in konuşmasının satır başları şöyle:

Kazandık. Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim. Bugün buraya gelirken bazılarının konuşmalarını gösterdi arkadaşlar. Mesela Recep Bey diyor ki 'Çirkeflik yapan, iftira atan seçimi kaybeder' diyor. Birinci turda kazanacağız. Sebebini söyleyeyim. Ben siyasi bir ailenin kızıyım. 50 yıldır içindeyim, takip ediyorum 30 yıldır da aktif siyaset yapıyorum. Ben böyle rezil bir dilin kullanıldığı seçimi ilk defa görüyorum.

'ANNELER GÜNÜ'NDE BİR ANNE OLARAK SİZDEN OY İSTİYORUM'

Kadınlara sürtük düşük dendi. Çiftçilere nankör dendi. Bana da PKK'lı diyorlar. Aynı adamlar Diyarbakır'da da faili meçhulcü diyor. Hem PKK'lı hem faili meçhulcü olan yeryüzündeki tek kadın benim.

Siz böyle bir zihniyete hadi oradan diyeceksiniz. Yozgat'a çivi çakmamışlar. Suriyelilerin geldiği gençlerin işsiz geldiği hızlı trenin tren olmadığı bir şehir.

Her genç annesini anneannesini götürüyor bir oy Meral'e bir oy Kılıçdaroğlu'na verdiriyor. Ben de bir anneyim Pazar günü kendime ve Kemal'e oy istiyorum.

'ŞART ARAMAKSIZIN GENÇLERE VE KADINLARA 3 BİN 500 LİRA MAAŞ'

100 bin öğretmen atayacağız. Bütün köy okullarına öğretmen ve veteriner atayacağız. Çiftçiye kredinin bir yıl sonra ödemesini sağlayacağız. Çiftçiye mazot gübre indirimli vereceğiz. 18-26 yaş grubuna ve ev kadınlarına şart ileri sürmeden aylık 2 bin 500 lira maaş bağlayacağız. Haramilerin saltanatını beraber yıkacağız.

Kaçamazlar merak etmeyin. Bu devlet büyük devlettir kaçamazlar. Başkentte gencecik bir akademisyen katledildi. Uçan kuştan haberi olanlar ne azmettireni ne katili bulamadı. Sinan Ateş'in katillerini bulacağız. 15 Mayıs'tan itibaren katiller hukuka teslim edilecek. Vallahi billahi sorulacak.

'7 TRİLYONU HEBA ETTİLER'

Şimdi Suriyeliler 2 sen içerisinde derhal gidecek. Gençler azıcık dinleyin beni. 7 trilyon dolarlık bir hacim var bizim sınırdaşlarımızla. Yaklaşık 10 milyon mülteci var diyorlar. Bakın hepsi gidecek ama 7 trilyon dolarlık bir hacmi heba ettiler.

Dünyanın en iyi mercimeği burada yetişiyor ama biz Kanada'nın çiftçilerini zengin ediyoruz. Ama 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla Kılıçdaroğlu 13. cumhurbaşkanı olacak. Recep Bey de emekli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN