Bahçeli'den CHP ve DEM Parti'ye tepki: Genel Kurulu terk etti

MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHP'li milletvekilleri bütçe görüşmelerinde son konuşmaların yapıldığı TBMM Genel Kurulu'nu, sıra DEM Parti'ye gelince terk etti. CHP'nin konuşmasını da takip etmeyeceğini belirten Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi’nin yapması gerekeni yapıyorum." diye konuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin son gün görüşmeleri sürerken MHP Genel Başkanı Bahçeli ve MHP'li milletvekilleri, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) sözcüleri kürsüye çıktığında salondan ayrıldı.

bahceli.jpg

Devlet Bahçeli gazetecilerin "Daha önce bütçe sonuna kadar kalırdınız. Bugün DEM milletvekilleri konuşurken çıktınız. CHP’yi takip edecek misiniz" sorusuna cevap verdi.

Bahçeli, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni takip etmeyeceğim. Arkadaşlarım da takip etmeyecek. Anayasa Mahkemesi’nin yapması gerekeni yapıyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN