Bahçeli'den altılı masaya sert çıkış: Erdoğan'dan bu kadar mı korkuyorsunuz?

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Amasya'daki mitinginde altılı masaya yüklendi. Altılı masanın Erdoğan'ın üçüncü kez adaylığının mümkün olmadığı yönünde yayımladığı metne tepki gösteren Bahçeli, "Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz? dedi. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan seçimlerin Türkiye'nin gelecek ümitlerini tazeleyeceğini belirten Bahçeli, "Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Amasya'da "Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde seçmenleriyle buluşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçimlere ilişkin mesajlar verdi. Altılı masanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı hakkında yayımladıkları metne tepki gösteren Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz. Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir" diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK komuta kademesine yönelik alkış polemiğinde kaynaklı sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, terörle mücadele kahramanlıklar gösteren TSK'yı iftiralarla durdurmaya çalışmaktadır. Kahraman güvenlik güçleri, şahadet pahasına terör örgütlerine dünyayı dar ederken Kılıçdaroğlu hop oturup, hop kalkmaktadır. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin karşısındaki mihraktır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

"Türkiye'nin kader seçimlerinin eşiğindeyiz. Şimdi söz sizdedir. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan genel seçimler, Türkiye'nin gelecek ümitlerini tazeleyecektir.

Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gelmiş, nihayetinde de 12 Haziran 1919 Perşembe günü Amasya'ya intikal etmiştir. Amasya milli mücadelenin ilk karargahı olmuştur.

Husumet cephesinde toplaşanlar ülkemize bir kez daha ölümü gösterip, sıtmaya razı etmenin peşine düşmüştür. Dün zalimlere yandaşlık yapanlar vardı, bugün de karşımızdadır."

Husumet cephesinde toplaşanlar ülkemize bir kez daha ölümü gösterip, sıtmaya razı etmenin peşine düşmüştür. Dün zalimlere yandaşlık yapanlar vardı, bugün de karşımızdadır.

'ERDOĞAN'LA HAİNLERE KARŞI AYNI HİZADAYIZ'

Meçhul bir istikametin kulvarına sürüklenme niyetinde değiliz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türk milletiyiz.

Türkiye içeriden ve dışarıdan yaylım ateşine tutulmuştur. Cumhurbaşkanlığı sisteminin karalanması için her türlü çirkeflik sergilenmektedir Müfteriler korosu fazla mesai yapmaktadır. İstiklal iradesi aynısıyla MHP ve Cumhur İttifakı'nın mert ve soylu siyasetine emanettir. Bu emanet çiğnenmeyecektir."

'KILIÇDAROĞLU TÜRKİYE'NİN KARŞISINDAKİ MİHRAKTIR'

Kızılelma ülküsünü, İHA'ları görünce ödleri patlıyor. Muhalefete siyasi şok geçirmektedir. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin karşısındaki mihraktır. Kılıçdaroğlu, terörle mücadele kahramanlıklar gösteren TSK'yı iftiralarla durdurmaya çalışmaktadır. Türk silahlı kuvvetlerinin komuta kademesini alçakça suçlamaktadır. Kahraman güvenlik güçleri şahadet pahasına terör örgütlerine dünyayı dar ederken Kılıçdaroğlu hop oturup, hop kalkmaktadır. Kılıçdaroğlu Türkiye'nin karşısındaki mihraktır.

'İP BAŞKANI PKK'YA YEŞİL IŞIK ÇAKMIŞTIR'

İP Başkanı Diyarbakır'a gidip utanmadan silahlara veda mesajı vermiştir. Ne hazindir ki PKK'ya yeşil ışık çakmıştır. Bunun adı demokrasi olamaz. Bu olsa olsa küresel güçlerin kafa kola aldığı, ağzına bir parmak çaldığı çarpık siyasetçi hezimettir. Zillette ufuk, umut yoktur. Zillet partileriyle ulaşabilecek hiçbir gelecek yoktur. 6'lı masadaki rekabet iradelerine haciz koymuştur. Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Seçim tarihi açıklanınca adayı açıklayacağız demişlerdi, ancak şimdiye kadar adayını duyan yoktur.

'ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINDAN BU KADAR MI KORKUYORSUNUZ?'

Buna rağmen 6'lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz?

'ADAYIMIZ SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ'

Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'dır. Adayımızın arkasındayız.

'DİNİMİZE HOŞ GÖRMEYİZ'

İsveç yönetimi Türkiye büyükelçiliği önünde Kur'an-ı kerim yakılmasına izin verecek vahim bir karara imza atmıştır. Ne var ki sıra dinimize kitabımıza gelince İsveç ve diğer muasır medeniyetli ülkeler insan hürriyetini yok saymaktadır. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoş görmeyiz. Kur'an'ı yaktıklarını zannedenler aslında kendilerini yakan cehennem ehlileridir. Zalimlerin zulmü Cumhur'un zaferine gölge edemeyecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN