Son dakika! Bakan Koca uyardı: Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!

Son dakika! Bakan Koca uyardı: Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!

Normalleşmenin ardından bayram tatili ile birlikte vakalar kritik eşiğe yaklaşırken Bakan Koca'dan aşı ve tedbir uyarısı geldi. Bakan Koca, "Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" açıklamasında bulundu

Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede 1 Temmuz sonrası tedbirler rafa kaldırıldı. Milyonlar sahil beldelerine akın etti, sosyal hareketlilik arttı, maske-mesafe unutuldu. Delta varyantı yayılırken yaz rehaveti bir kez daha yeni pike kapı araladı. 5 bin 200 vaka ile alınan açılma kararının üzerinde üç hafta geçti, sayı 8 bin 780’i gördü.

BAKAN KOCA'DAN AŞI UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir kez daha aşının önemine dikkat çekti. Şahsi Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, "Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN