Bakan Soylu konteyner sayısını açıkladı: Hedef 200 bin

Bakan Soylu konteyner sayısını açıkladı: Hedef 200 bin

Deprem bölgesi için konteyner sayısını açıklayan Süleyman Soylu, "Şu ana kadar kurulan konteyner sayısı 58 bin 500. Önümüzdeki ayla birlikte bunu 100 bine tamamlamış olacağız. Sonraki 2 ayda da 200 bine tamamlamış olacağız" dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından depremzedeler için konteyner kurma çalışmaları sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

‘TOPLAM 698 BİN ÇADIR KURULDU’

Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Soylu, "Adıyaman'da enkazı ve acil yıkılacak binaları bayrama kadar bitirmiş olacağız. Toplam 698 bin çadır kuruldu. 3 milyon gıda paketi dağıttık" şeklinde konuştu.

‘200 BİN KONTEYNER HEDEFİ’

Çadırkentlerdeki yaşamın standartlarını yükseltmek için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Soylu, “Şu ana kadar kurulan konteyner sayısı 58 bin 500. Önümüzdeki ay 100 bine tamamlamış olacağız. Sonraki 2 ayda da 200 bine tamamlamış olacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN