Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Afyonkarahisar mitingde konuştu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, "KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi. KAAN aynı F-16 gibi" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde konuştu.

Bugün test uçuşunu gerçekleştiren Türkiye'nin milli muharip uçağı KAAN'a dair değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Türk savunma sanayinin gurur günlerinden birini yaşadık. KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi. KAAN aynı F-16 gibi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

KRİTİK KARARLARDA BULUNACAĞIZ

"Bir kez daha sandık başına gideceğiz. Tıpkı 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi kritik kararlarda bulunacağız. Afyonkarahisar bir kez daha tercihini Cumhur İttifakı’ndan yapacaktır, buna inanıyorum.

1kapak-006.jpg

Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar.

ALLAH CHP’Lİ KARDEŞLERİMİZE SABIR VERSİN

Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor. Allah CHP’li kardeşlerimize sabır versin.

Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazılarına insan şaşıp kalıyor. Zübük siyasetçi tiplerini gördü Türkiye. Belediyede imkanlar bellidir. En ideal hizmet planlamasını yaparsınız.

TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN GURUR GÜNLERİNDEN BİRİ

Yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Biz işimize odaklanıyoruz.

Türk savunma sanayinin gurur günlerinden birini yaşadık. KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi.

"Parçası 'kalorifer peteğine benziyor' diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu.

İnsansız uçakları, Akıncı'yı, Kızılelma'yı yaptık mı, daha durun bakalım, neler gelecek, daha yapacağız. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu gördüğünüz KAAN aynı F-16 gibi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN