Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev bir araya geldi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan mevkidaşıyla baş başa görüşmek üzere Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Yüksek Meclisi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'daki gerginliğin ardından ilk kez bir araya geldi. Erdoğan, Aliyev'in davetine icabet ederek öğle saatlerinde Azerbaycan'ın Nahçıvan kentine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanından Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Yüksek Meclisi'ne, Aliyev ile aynı araçla geçti. Tören alanına Aliyev'le birlikte gelen Erdoğan, burada askerleri selamladı. Tören sonunda iki lider, baş başa görüşmek üzere meclise geçti.

Erdoğan, daha sonra Aliyev ile birlikte Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı'nın temel atma törenine katılacak ve Nahçıvan Askeri Kompleksinin açılışını yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve diğer yetkililer eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN