Davutoğlu: Terör örgütleriyle irtibatımız varsa hakkımızda soruşturma açın

Davutoğlu: Terör örgütleriyle irtibatımız varsa hakkımızda soruşturma açın

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu Bursa'da yaptığı konuşmasında "Şimdi tutturmuşlar başka söyleyecekleri bir şey kalmadı diyorlar ki güya teröristler bize destek veriyor. Bu insafsızlar, vicdansızlar. Siz bizim herhangi bir terör örgütüyle irtibatımızı biliyorsanız çıkarın hakkımızda soruşturma açın." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın Bursa mitinginde konuştu. Davutoğlu, "Şimdi tutturmuşlar başka söyleyecekleri bir şey kalmadı diyorlar ki güya teröristler bize destek veriyor. Bu insafsızlar, vicdansızlar. Siz bizim herhangi bir terör örgütüyle irtibatımızı biliyorsanız çıkarın hakkımızda soruşturma açın." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Seçimi kaybedeceğini anlayan iktidar bizi tehdit ediyor. Bir başka ülkeden 'Aptal olma' mesajı alan birine devleti teslim edebilir miyiz? Şimdi tutturmuşlar başka söyleyecekleri bir şey kalmadı diyorlar ki güya teröristler bize destek veriyor. Bu insafsızlar, vicdansızlar. Siz bizim herhangi bir terör örgütüyle irtibatımızı biliyorsanız çıkarın hakkımızda soruşturma açın. Ama biz sizin terör örgütleriyle irtibatınızı biliyoruz. Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ı kim televizyonlara çıkardıysa teröristle iş birliği yapan odur. İstanbul seçimlerinde seçimi kazanmak için İmralı'dan kim mektup getirdiyse terörle iş birliği yapan odur.

Türkiye'nin kaynaklarını 3-5 inşaat müteahhidine peşkeş çekenlere durun diyeceğiz. Bunların yolsuzluk düzeni gidecek. Siyasi ahlak düzeni gelecek. İmar, faiz ve uyuşturucu baronlarını göndereceğiz. Kaynaklarımızı, çiftçilerimize, esnafımıza, sanayimize sanayicimize aktaracağız. Sanayiyi, tarımı, ticareti ayağa kaldıracağız.

Size bir müjdem var 14 Mayıs günü mutlaka bunlar gidecek. Gideceklerini anladıkları için bizi tehdit ediyorlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN