Son dakika! Diyarbakır'da askeri üsse saldırı girişimi

Son dakika! Diyarbakır'da askeri üsse saldırı girişimi

Son dakika haberi... Diyarbakır’da bulunan 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'na maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunuldu. Kentin birçok bölgesinde duyulan patlamaya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırı girişiminde bulunan maket uçakların etkisiz hale getirildiğini ve herhangi bir zayiat olmadığını söyledi.

Diyarbakır'da henüz sebebi bilinmeyen bir patlama meydana gelirken, patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu. Ardından, kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi.  

Diyarbakır'da saat 00:52 itibariyle 2. bir patlama daha meydana geldiği bildirildi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur" açıklamasında bulundu. 

 

 

MSB: ÜSSÜMÜZDE GEREKLİ FİZİKİ TEDBİRLER ALINDI 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Diyarbakır’da bulunan 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığımıza 00:30 civarında maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuştur. Üssümüzde herhangi bir hasar ve zaiyat meydana gelmemiştir. Üssümüzde gerekli fiziki tedbirler alınmıştır" ifadeleri yer aldı. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Bu gece saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştur. Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir. Kamuoyuna duyurulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN