Erdoğan'dan 'sandığa sahip çıkın' mesajı: İradeyi son ana kadar koruma vakti

Erdoğan'dan 'sandığa sahip çıkın' mesajı: İradeyi son ana kadar koruma vakti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy verme işleminin bitmesiyle birlikte, vatandaşlara 'sandığa sahip çıkın' uyarısında bulundu. Erdoğan, "Sabahın erken saatlerinden beri sandıklarda fedakârca görev yapan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!" ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için sandık başına gitti. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Gözler ise Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) çevrilmiş durumda.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, saatlerin 17.00'yi göstermesiyle birlikte resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan vatandaşlara 'sandıklara sahip çıkın' mesajı verdi.

Erdoğan, milletin iradesinin son ana kadar korunması gerektiğine vurgu yapan Erdoğan, "Sabahın erken saatlerinden beri sandıklarda fedakârca görev yapan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN