FETÖ ile irtibatlı 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı

FETÖ ile irtibatlı 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu belirlenen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını ve haklarında idari soruşturma açıldığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın geriye dönük yaptığı incelemelerde, 445 aktif emniyet mensubunun FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu belirlendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 445 emniyet mensubunun açığa alındığını ve haklarında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Yerlikaya paylaşımında, "Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN