İmamoğlu’ndan dayanışma mesajı: Mücadelemiz adalet ve güzel yarınlar için

Dün gözaltına alınan İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından dayanışma ve hukuk mücadelesine vurgu yaparak, "Dayanışmanın ve umudun önünde hiçbir güç duramaz. Mücadelemiz çocuklarımız için, hak için, hukuk için, adalet için, güzel yarınlar için" mesajını paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İmamoğlu’nun evi dahil olmak üzere birçok adreste aramalar gerçekleştirildi.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda dayanışma ve umut vurgusu yaparak, hukuk ve adalet mücadelesine olan kararlılığını dile getirdi.

İmamoğlu, açıklamasında, "Dayanışmanın ve umudun önünde hiçbir güç duramaz. Mücadelemiz çocuklarımız için, hak için, hukuk için, adalet için, güzel yarınlar için" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN