İmamoğlu’ndan Saraçhane paylaşımı: Bu günler geçecek, birlikte çok güçlüsünüz

İmamoğlu’ndan Saraçhane paylaşımı: Bu günler geçecek, birlikte çok güçlüsünüz

Gözaltı süreci devam eden İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından Saraçhane görüntülerini paylaşarak “Bu günler geçecek, geriye dayanışmanın ve mücadelenin güzelliği kalacak. Bir arada çok güçlüsünüz” sözleriyle kamuoyuna birlik ve umut mesajı verdi.

Gözaltı süreciyle gündemde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Saraçhane'deki miting görüntülerini paylaştı. İmamoğlu, yaşanan gelişmelere karşı kamuoyuna umut ve dayanışma çağrısında bulundu.

“Size güveniyorum. Bu günler geçecek, geriye dayanışmanın ve mücadelenin güzelliği kalacak. Bir arada çok güçlüsünüz.” ifadelerini kullanan İmamoğlu, toplumun birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yaptı.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN