İmamoğlu'ndan Saraçhane paylaşımı: Ekrem millettir

İBB Başkanı İmamoğlu’nun tutuklanmasına karşı tepkiler sürüyor. Saraçhane’de toplanan kalabalığın yer aldığı videoyu paylaşan İmamoğlu, "Ekrem millettir" mesajıyla destek verenlere teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından başlayan kitlesel protestolar, tutuklanmasının ardından daha da büyüyerek devam ediyor.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok kentinde düzenlenen gösterilerde yurttaşlar, İmamoğlu'na destek vermek amacıyla sokaklara çıktı. İstanbul Saraçhane'de toplanan kalabalık, İmamoğlu’na yönelik tutuklama kararını protesto etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden Saraçhane’de çekilen bir protesto videosunu paylaşarak, "Ekrem millettir" notunu düştü.

Gözaltı süreci ve sonrasında yaşanan gelişmeler, kamuoyunda geniş tartışmalara neden olurken, hukuk çevrelerinden ve siyasi partilerden de çeşitli açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN