Irak ve Suriye'de hava harekatı: En az 26 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen hava harekatlarında en az 26 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Pençe-Kilit harekat bölgesindeki hain saldırılarda 12 askerin şehit düşmesinin ardından bölgeye operasyonlar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hale getirildi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"23 Aralık tarihinde Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Hava harekâtlarının sonucuna ilişkin hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN