İran Cumhurbaşkanı Ankara'ya geldi: Erdoğan, Reisi ile görüştü

İran Cumhurbaşkanı Ankara'ya geldi: Erdoğan, Reisi ile görüştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Erdoğan’ın davetine icabetle Ankara’ya geldi. Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Reisi, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 8. Toplantısı’na başkanlık edecek. Konsey toplantısında Türkiye-İran ilişkileri tüm yönleriyle gözden geçirilecek.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 8. Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya geldi.

yeni-proje-4.jpg

Reisi ve ekibi ekibi Ankara'ya getiren uçak, saat 13.54'te Esenboğa Havalimanı'na indi.

yeni-proje-3.jpg

Reisi'yi, Esenboğa Havalimanı'nda, Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Eşbaşkanı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara Vali yardımcısı Metin Selçuk, İran Petrol Bakanı Cevad Ovci, İran'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Hasan Habibullahzade katıldı.

yeni-proje-2.jpg

GAZZE'DEKİ SON GELİŞMELER ELE ALINACAK

Erdoğan ile Reisi arasındaki resmi görüşmelerde, ikili gruplar yanı sıra Gazze'deki son gelişmeler, Irak, Suriye, Kafkasya, Afganistan ve Ukrayna'daki savaş gibi bölgesel konuların ele alınması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN