Gemi trafiğine kapatılan İstanbul Boğazı yeniden trafiğe açıldı

Gemi trafiğine kapatılan İstanbul Boğazı yeniden trafiğe açıldı

Tuzla’dan seyir halinde olan ve Rumeli Feneri açıklarında arıza yapan ANNITA isimli dökme yük gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, geçici olarak askıya alındı. İstanbul Boğazı, arızalanan geminin çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

Tuzla’dan seyir halindeyken Rumeli Feneri açıklarında makine arızası yapan 190 metre uzunluğundaki ANNITA isimli dökme yük gemisi nedeniyle Boğaz trafiği geçici olarak askıya alındı.

Geminin arıza yapması nedeniyle Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2 kurtarma römorkörü ve 1 bot sevk edildi. 2 römorkör tarafından çekilen geminin Büyükdere İskelesi’ne demirleneceği öğrenildi.

BOĞAZ TEKRAR TRAFİĞE AÇILDI

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği “ANNITA” isimli geminin çekilmesinin ardından 01.30’da güney-kuzey yönlü olarak tekrardan açıldı.

açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN