İstiklal Caddesi'nde yangın

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bir mağazanın çatı katındaki depoda yangın çıktı. Şehrin pek çok yerinden görülen yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi Nevruz Sokak’ta yer alan bir mağazanın çatı katındaki plastik askıların bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

9266676.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

9266675.jpg

Polis, mağazanın bulunduğu alanı güvenlik şeridi çekerek yaya trafiğine kapattı.

9266916.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın nedeniyle çıkan duman, tüm caddeye yayıldı. Kentin pek çok yerinden görülen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

9266917.jpg

'CAN KAYBI VEYA YARALANMA YOK'

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney olay yerine gelerek inceleme yaptı.

İnan Güney, yaptığı açıklamada, "Teras katta başlayan bir yangın hızlıca kontrol altına alındı. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma yok. Ekiplere teşekkür ediyorum. Bir yaralanma olmadan binaya sıçramadan müdahale edildi. Kontrol altına alındı. Mağaza katında çıkıyor yangın. 7. katın terasında çıkıyor. Başka bir yere sıçramadan da hemen kontrol altına alınıyor. Yangının nedeniyle ilgili itfaiyeci arkadaşlarımızın çalışmaları sürüyor.” dedi.

9266914.jpg

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak inceleme sonrası netleşecek.

9266915.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN