İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı: 1 yaralı

İzmir'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı: 1 yaralı

İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopterin, Urla ilçesine Bağlı Bademler köyünde boş bir araziye zorunlu iniş yaptığı, 1 personelin yaralandığı bildirildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. MSB, helikopterde teknik bir arıza yaşandığını duyurdu.

İzmir’in Urla ilçesinde bir askeri helikopter henüz bilinmeyen bir nedenle zorunlu iniş yaptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edilirken bir personelin de yaralandığı öğrenildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), olayla ilgili açıklamada bulunarak "2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından (Çiğli/İzmir) kalkan bir adet helikopterimiz teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştır. Helikopterimizde hasar meydana gelmiştir. Olayda yaralanan bir personelimiz hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN