Kılıçdaroğlu: Bu ülkede haramilere, 5'li çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede haramilere, 5'li çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Ankara'da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmasında "Bu ülkede haramilere, 5'li çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok." dedi.

Millet İttifakı’nın final mitingi Ankara’daki düzenlendi. Mitinge Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte; Millet İttifakı'nın paydaşları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş katıldı. Mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi 5'li çetelerden kurtaracağım. Benim Cumhurbaşkanı olmamam için her iftirayı attılar. Onlar saraya güveniyor Bay Kemal halka güveniyor. Bu ülkede haramilere, 5'li çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Hazır mıyız? Değişime hazır mısınız? Bu ülkeye demokrasi getirmeye hazır mısınız? Söz veriyorum ben de hazırım. Bu ülkenin insanı için çalışacağım. Demokrasiyi getireceğiz. Ülkemizi tüm dünyaya demokrasiyi demokratik yollarla getiren ülke olarak tanıtacağız. Bu ülkenin gençleri ve kadınları otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştirecekler.

"5'Lİ ÇETELER SARAYA BEN HALKA GÜVENİYORUM"

Tam 1.5 yıldır sandık güvenliği için çalışıyoruz. Bütün sandıklarda temsilcilerimiz var. Bahar havası içinde sandığa gidin. Şenlik havası olsun Türkiye'de. Gülere gittik, oyumuzu kullandık ve Türkiye'ye demokrasiyi getirdik diyeceksiniz. Söz mü? Sinan Ateş'in katillerini bulup kulaklarından yakalayıp adalete teslim edeceğim. Benim saraylarda oturma alışkanlığım yok. Size söz veriyorum. Şarkılar türkülerle beraber Gazi Mustafa Kemal'in Çankaya Köşkü'ne gideceğiz.

Sınırları yolgeçen hanına döndürdüler. En geç 2 yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi kendi ülkelerine uğurlayacağız. Türkiye'yi 5'li çetelerden kurtaracağım. Benim Cumhurbaşkanı olmamam için her iftirayı attılar. Onlar saraya güveniyor Bay Kemal halka güveniyor. Bu ülkede haramilere, 5'li çetelere, uyuşturucu baronlarına yer yok. Bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim. Bu ülkenin sorunlarına talibim ben.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN