Kılıçdaroğlu'ndan seçmene 'Sandık güvenliği' çağrısı: Türkiye Gönüllüleri'ne kaydolun

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından seçmeni Türkiye Gönüllüleri'ne katılmaya davet etti. . 'Türkiye Gönüllüsü' olmak için internet sitesi paylaşan Kılıçdaroğlu, "Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu bir seçim iklimi oluşturmak için her bir vatandaşımıza önemli görevler düşüyor" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sandık güvenliği için vatandaşları seçimde görev almaları için çağrıda bulundu. 'Türkiye Gönüllüsü' olmak için internet sitesi paylaşan Kılıçdaroğlu, "Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu bir seçim iklimi oluşturmak için her bir vatandaşımıza önemli görevler düşüyor" diye konuştu

Kılıçdaroğlu, videoya "14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Halkın iradesinin sandığa güvenli ve şeffaf bir biçimde yansıması için herkesi Türkiye Gönüllüleri'ne katılmaya davet ediyorum" notunu düştü.

Vatandaşı oyuna sahip çıkmaya davet ederek 'Türkiye Gönüllüsü' olma çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Millet İttifakı olarak, 85 Milyona bereket, huzur ve zenginlik sağlamak için geliyoruz. 14 Mayıs'ta sandığa gideceksiniz. Bizim için her oy değerlidir. Verilen oyun doğru kayda alınması ve sonuçların kamuoyu ile şeffaf biçimde paylaşılması, demokrasimiz için ekmek gibi su gibi gereklidir.

Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu bir seçim iklimi oluşturmak için her bir vatandaşımıza önemli görevler düşüyor. Bu anlamda değerli halkımızın, sandık güvenliğini sağlamak için görev alacağına ve değerli oylarının korunmasına özen göstereceğine güvenim tam.

Hemen bugün, turkiyegonulluler.org adresine kaydınızı yaptırın ve Türkiye Gönüllüsü olun. Türkiyemizi el birliğiyle feraha, refaha yani güzel bir geleceğe taşıyalım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN