Kız arkadaşının yüzüne kimyasal madde atmıştı: Korkunç olayda yeni gelişme

Kız arkadaşının yüzüne kimyasal madde atmıştı: Korkunç olayda yeni gelişme

Ankara’da, eski kız arkadaşının yüzüne kimyasal madde attığı iddiasıyla hakkında 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi kaldırılınca firar eden Soner Bolat tutuklandı.

Ankara’da, 5 Ocak'ta eski kız arkadaşı Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde attığı iddiasıyla hakkında 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi kaldırılınca firar eden Soner Bolat yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Bolat, 4 ayrı suçtan tutuklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ankara'da, işe giderken önünü kestiği eski kız arkadaşı Sultan S.'yi (27) silahla tehdit edip, yüzüne kimyasal madde atarak yaralayan ve 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Soner Bolat'ın (31) ev hapsi, çalışamadığı ve hayatını idame ettiremediği gerekçesiyle mahkemece kaldırılmıştı. Yüzünde yanık izleri oluşan Sultan S., karara tepki göstermiş, "Onun ev hapsi bitti, benimki başladı. Benim hala hayati tehlikem devam ediyor. Belki bu beni son görüşünüz, son konuşmam. Yarın belki çok geç olabilir. Bir an önce tutuklanmasını ve ceza almasını istiyorum" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN