MHP lideri Bahçeli, Meclis Başkanı Şentop'tan görevi geçici olarak devraldı

MHP lideri Bahçeli, Meclis Başkanı Şentop'tan görevi geçici olarak devraldı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meclis'in en yaşlı üyesi sıfatıyla Meclis Başkanı Şentop'tan görevi geçici olarak devraldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28. yasama dönemi bugün resmen başladı. Mustafa Şentop, TBMM Başkanlığı görevini geçici olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devretti. Meclis'te ilk oturumu Devlet Bahçeli yönetecek.

bahss.jpg

Teslim töreninde Şentop yapmış olduğu açıklamada, "Bu dönem boyunca birlikte çalıştığım milletvekili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. TBMM Gazi Meclis’tir. Bu dönemi biraz daha ayrıcalıklı kılan 100. Yıl dönümü olmasıydı. TBMM’nin üstün gayretlerle çalıştığını ifade etmek isterim. Bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. "Bu görevi Büyük siyaset adamı Devlet Bahçeli’ye devrediyorum, hayırlı olsun. Parlak bir başlangıçla 28. dönem başlayacak" dedi.

ERDOĞAN'I BAHÇELİ KARŞILADI

Bahçeli, görevi devraldıktan sonra TBMM Atatürk Anıtı önünde yapılan törene katılarak çelenk bıraktı.

Milletvekili yemin töreni 14.00'de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yemin törenini kendisine ayrılan locadan izleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geçici meclis başkanı sıfatıyla Bahçeli karşıladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN