Oğan'ın ikinci tur kararına Özdağ'dan açıklama: Sadece kendi politik tercihi, Zafer Partisi'ni bağlamaz

Oğan'ın ikinci tur kararına Özdağ'dan açıklama: Sadece kendi politik tercihi,  Zafer Partisi'ni bağlamaz

Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı yarışında Erdoğan'a destek açıklamasına Ümit Özdağ'dan ilk yorum geldi. Özdağ, "Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır" dedi.

Sinan Oğan, ikinci tur cumhurbaşkanlığı yarışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Oğan'ın kararının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özdağ, Oğan'ın açıklamalarının 'Kendi politik tercihi olduğunu, Zafer Partisi'ni temsil etmediğini' kaydetti.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN