Son dakika! Silivri İlçe Emniyet Müdürünün ölüm nedeni belli oldu: İntihar

Son dakika! Silivri İlçe Emniyet Müdürünün ölüm nedeni belli oldu: İntihar

Son dakika! Makamında ölü bulunan Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intihar ettiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Çalışkan’ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Çalışkan’ın Silivri Emniyet Müdürlüğü’ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemede bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Çalışkan'ın intihar ettiği belirtildi.

17-07/31/silivri.jpg

ARALIK AYINDA ATANMIŞTI

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er’in yerine Silivri’ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu. İlçede son zamanlarda yaptığı çalışmalar ve hizmetleri ile tanınan Çalışkan 2 çocuk babasıydı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN