Yılın son Bakanlar Toplantısı iptal! Asgari ücret görüşülecekti

Yılın son Bakanlar Toplantısı iptal! Asgari ücret görüşülecekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanması planlanan ve milyonların merakla beklediği 2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin de masaya yatırılacağı yılın son Bakanlar Toplantısı iptal edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temayül yoklamalarına katılacağı ve yerel seçim çalışmaları için adaylık süreçleriyle ilgileneceği için yılın son Bakanlar toplantısının iptal edildiği öğrenildi.

GÜNDEM ASGARİ ÜCRET OLACAKTI

Halk TV'nin haberine göre; Bakanlar Toplantısında memur ve emekli maaşlarına yapılacak artışın yanı sıra milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücret de görüşülecekti.

BAKAN IŞIKHAN, KABİNE'Yİ BİLGİLENDİRECEKTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, son durumla ilgili Kabine'yi bilgilendirecekti. Bakan Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun çalışmalarında gelinen son noktayı anlatacaktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN