Yunanistan’a kaçmaya çalışan 4'ü FETÖ üyesi 5 kişi yakalandı

Yunanistan’a kaçmaya çalışan 4'ü FETÖ üyesi 5 kişi yakalandı

MSB, Türkiye'den Yunanistan’a kaçmaya çalışan 5 kişinin yakalandığını, şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü üyesi olduğunun anlaşıldığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişinin yakalandığını açıkladı. Yapılan incelemede şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğunun belirlendiği aktarıldı.

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor.

Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN