6 Şubat'ın vurduğu Hatay'da peş peşe sarsıntı

6 Şubat'ın vurduğu Hatay'da peş peşe sarsıntı

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 6 Şubat'ın vurduğu Hatay'da peş peşe deprem oldu. Kumlu ilçesinde saat 10:56'da gerçekleşen 3.2 büyüklüğünde depremin ardından Hatay'ın Yayladağı ilçesine komşu Suriye'nin Lazkiye kentinde 4,2 büyüklüğünde bir gerekleşen sarsıntı kentin bazı ilçelerinde hissedildi.

6 Şubat depreminin ardından afet bölgesinde artçı sarsıntılar devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 10:56'da merkez üssü Hatay'ın Kumlu ilçesinde 3.2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Depremin, yerin 10.1 km kilometre derinliğinde olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, dakikalar sonra Hatay'ın Yayladağı ilçesine 15,38 kilometre mesafede, merkez üssü Suriye'nin Lazkiye kenti olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Saat 11.56'da meydana gelen deprem, 13,9 kilometre derinlikte kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN