Sonbahara erken girdik! Bu gece ve yarın ikisi birden vuracak

Sonbahara erken girdik! Bu gece ve yarın ikisi birden vuracak

Meteorologlar, ülkemiz için Eylül ayı yaz mevsimi gibi olacak dediler! Ama tahminler aksi yönde... Sonbahar mevsimi erken geliyor! Bu gece ve yarın, o illeri vuracak! İkisi birden...

Meteorologlar, başlangıçta Eylül ayının yaz mevsimi gibi geçeceğini tahmin etse de, son güncellemeler mevsim değişikliğinin erken olacağını gösteriyor. Özellikle bu gece ve yarın, o bölgelerde etkili olacak. Tedbirinizi alın!

YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

ter.jpg

Sonbaharın habercisi yağışlı hava, bu geceden itibaren o illeri esir alacak. Rüzgarların kuvvetli olması bekleniyor. Özellikle Marmara ve Kıyı Ege'de yağışların sert olması tahmin ediliyor.

İSTANBUL, İZMİR... YAĞIŞ GELİYOR!

f5k3kswwwaa0s2v.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, eski adı Twitter olan X hesabından, "Bu gece ve Yarın Marmara ve Kıyı Ege'de yağışlar bekleniyor. İstanbul ve İzmir de dahil. Rüzgarlar da Yarın kuvvetleniyor. Hava genel olarak bulutlu olacak. Sonbahar atmosferini yaşayacağız..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN