Sonunda kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi! Yağmur beklerken kış erken giriş yaptı...

Sonunda kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi! Yağmur beklerken kış erken giriş yaptı...

Kuraklık nedeniyle yağmur bekleyen illere kar müjdesi! Meteoroloji o iller için kar tarihi verdi! O iller yaz mevsimine aniden veda edecek... Kış erken geliyor... Önlemlerinizi alın!

Türkiye'nin kış aylarında güzellikleriyle göz kamaştıran kış turizm merkezleri Bursa ve Kocaeli için heyecanlı bir dönem başlıyor. Eylül ayının gelişiyle birlikte, kışı ve karı sevenler için beklenen an yaklaşıyor. Ancak, Eylül ayının ilk günlerinde yağışların sadece Kocaeli ve Sakarya'yı ziyaret ettiği bir dönemde, kuraklıkla boğuşan İstanbul şansız bir şekilde yağışlardan mahrum kaldı.

KARTEPE VE ULUDAĞ’A MÜJDE

uludag-otelleri.png

Bursa ve Kocaeli gibi kış turizminin önemli merkezlerinden olan bu iki il için meteorolojik kaynaklardan büyük bir tarih verildi. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kartepe ve Uludağ, kar yağışının etkili olacağı tarihleri bekliyor.

KAR İÇİN TARİH VERİLDİ

thumbs-b-c-7341077b228375450be0888d7389c6a3.jpg

Meteorolojik kaynaklar, Kocaeli ve Bursa'nın bu iki ayrı kış turizm cennetinde kar yağışının ilk olarak Eylül ayının sonlarına doğru başlamasını öngörüyor. Bu haber, kış sporlarına ve beyazın büyüsüne tutkulu olanlar için heyecanı daha da artırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN