Sosyal medya bunu tartışıyor: Uçakta portakal soyup yemek normal mi, ayıp mı? Uçuş görevlisinin yanıtı şaşırttı

Sosyal medya bunu tartışıyor: Uçakta portakal soyup yemek normal mi, ayıp mı? Uçuş görevlisinin yanıtı şaşırttı

İnternet kullanıcıları bu kez uçakta meyve soyup yemenin normal mi yoksa ayıp mı olduğu konusunda ikiye bölündü. İşte detaylar...

Uçuş sırasında uyulması gereken bazı güvenlik kuralları var ama bir de yazılı olmayan görgü kuralları mevcut. Hareketlerinizin, çevrenizdekileri rahatsız etmeyecek olması istenir.

UÇAKTA PORTAKAL SOYMAK NORMAL Mİ AYIP MI?

Chip'te yer alan habere göre, portakal ve diğer meyvelerin uçakta soyulup soyulmayacağına ilişkin sosyal medyada çıkan tartışma, kısa sürede en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

Sosyal medyada bir kullanıcı, "Meraktan soruyorum, uçakta portakal soymak kabalık mıdır?" diye sordu. Bazı kullanıcılar, narenciye kokusunu sevdiklerinden dolayı uçakta portakal soymanın normal olduğunu dile getirdi.

Diğer kullanıcılar ise uçakta portakal soymanın ayıp mı yoksa normal mi olduğu konusunda ikiye bölündü ve tartışma diğer sosyal medya platformlarına da yayıldı.

UÇAKTA MEYVE YENİR Mİ YENMEZ Mİ?

Bir uçuş görevlisi yanıt olarak, "Ben koridorda yürürken, eldivensiz ve çöp torbasız uyumluluk kontrollerimi yaparken bana soyduklarınızı uzatmayın yeter" diye yazdı.

Bir diyetisyen ve sık uçan bir yolcu ise uçağa binerken yapılmaması gereken davranışlardan birinin uçağa kontrolü zor meyveler getirmek olduğunu açıkladı:

"Ananas gibi kesilmiş meyvelerin suyu el çantanızın her yerine sızabilir ve görünürdeki her şeye yapışabilir. Peçete kullanmanızı gerektiren herhangi bir şey uçuşta arkadaşınız değildir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN