Starbucks bardağını unuttuğu için kovulmuştu! O spiker ilk kez konuştu: "Olayı bir de benden dinleyin"

Starbucks bardağını unuttuğu için kovulmuştu! O spiker ilk kez konuştu: "Olayı bir de benden dinleyin"

Starbucks bardağını unuttuğu için kanaldan kovulmuştu! O haber spikeri olayla ilgili ilk kez konuştu! 'Olayı bir de benden dinleyin' diyerek açıklama yaptı...

Son günlerin gündemine oturan Starbucks bardağı olayıyla ilgili TGRT Haber spikeri Meltem Günay, sessizliğini bozarak ilk kez konuştu. Günay, yaşanan talihsizlik nedeniyle özür dileyerek, olayın ardındaki gerçekleri paylaştı.

"VERECEĞİM EN SAMİMİ CEVAP..."

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan durumdan dolayı kırılan kalplerden dolayı derin üzüntü duyduğunu belirten Günay, "Vereceğim en samimi cevap; insanım. Bardağı orada unuttum. Hepsi bu" ifadelerini kullandı.

Açıklamasına "Anlık bir hatayla ekran önünde yaşadığım talihsiz olay nedeniyle gönlü kırılan insanlardan samimiyetle ÖZÜR DİLERİM” vurgusuyla başlayan Günay, üzgün olduğunu dile getirdi.

meltem-gunay-kimdir.jpg

HABER SPİKERİ GÜNAY KONUŞTU

Kendisine yöneltilen eleştirilere sabırla yaklaştığını ve soğukkanlılıkla okuduğunu belirten Günay, açıklamasına şöyle devam etti:

"Ben 27 yılını bu işi yaparak geçiren ve bir gün dahi devletimin, milletimin vicdanını yaralayacak tek bir söz sarfetmemiş bir insanım. Devletimin, milletimin hassasiyetleri hep önceliğim oldu.

Yayınlarımı gerçekten takip edenler bilir; zulmün hep karşısında durdum. 27 yıllık meslek hayatımın son 14 yılını TGRT haber çatısı altında geçirdim ve kurumuma ne ekran önünde ne de dışında olumsuz tek bir laf ettirmedim. Peki böyle bir hatayı nasıl yaptım?

Bu soru sizler kadar benim yakın çevremin de sorduğu bir soru. Haklısınız meslek hayatı boyunca yaralayıcı, incitici, yayın ilkelerine aykırı tek bir söz, tek bir hareket yapmamış bir insan bu hatayı nasıl yapar?

Vereceğim en samimi cevap; insanım. Bardağı orada unuttum. Hepsi bu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN