Starbucks'a gittiklerine pişman etti! Önce küfretti sonra polise saldırdı: Vatandaşlar ağzı açık izledi

İsrain'in Gazze'ye uyguladığı saldırılar devam ederken Türkiye'nin çeşitli yerlerinde İsrail'e destek veren markalar prostesto ediliyor. İsrail'i protesto etmek için kahve zinciri markalara ve orada oturan vatandaşlara yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Starbucks'a girerek orada oturan vatandaşlara hakaretler yağdırmaya başladı. Hızını alamayan saldırgan gelen polise de tokat attı.

İsrail - Filistin gerginliği Türkiye bazı kesimler tarafından da tepki ile karşılanyor. İsrail'i desteklediği ileri sürülen kahve zinciri markası Starbucks'a karşı da protestolar sürüyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen protesto haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Niğde'de yaşandığı öne sürülen protesto görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen bir kişi Starbucks'a girerek orada kahve için vatandaşlara hakaretler etmeye başladı. Kendini kaybeden saldırganı tutmak için araya birkaç vatandaş geldi.

"ALLAHSIZ, KİTAPSIZLAR"

Saldırganı etkisiz hale getirmek isteyen vatandaşlar, saldırganın hareket alanını daraltmaya çalışırken protestocunun, 'Allahsız, kitapsızlar' diye bağırdığı görüldü. Ortalık sakinleştirmeye çalışan vatandaşların saldırgana, "Kadına el kaldıramazsın. Herkesin kendi özgür iradesi var. Sen burada kimi suçlayabilirsin." dediği görüldü.

Çevredekilerin şikayeti üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Polisler saldırganı alarak kafenin dışına çıkardı. Burada da rahat durmayan saldırgan polis tokat attı. Etraftakilerin şaşkın bakışları arasında yaşanan olayda polisler saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN