Sudan ucuz lokanta! 7 yıldır herkes önünde bekliyor! Rakipleri hayret ediyor, onlar 75 TL’ye 3 çeşit yemek veriyor

Sudan ucuz lokanta! 7 yıldır herkes önünde bekliyor! Rakipleri hayret ediyor, onlar 75 TL’ye 3 çeşit yemek veriyor

Türkiye'deki zamlara inat fiyatları düşürdü 7 yıldır önünden kuyruk eksik olmuyor. Tüm İstanbullu karnını doyurmak için oranın kapısını çalıyor sudan ucuz fiyatlar müşterinin yüzünü güldürüyor. 75 TL ödeyen 3 tabak yemekle restorandan ayrılıyor. 5 liradan başlayan uygulama şimdilerde 25 TL'ye yükselirken rakipleri de bu restoranı kıskanıyor.

Üsküdar'da bir esnaf lokantası kimse aç kalmasın diyerek 3 tabak yemek için 75 TL kampanyası başlattı. Tüm enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Gün içerisinde binlerce kişinin yararlandığı kampanya yüz güldürürken hem esnaf hem de müşteri seviniyor. 5 TL'den başlayan uygulama şimdilerde 25 TL'ye yükselirken Üsküdar'da bundan uygun fiyatlısı bulunmuyor.

7 YILDIR HİZMET EDİYOR

Son yıllarda artan gıda ve hizmet fiyatlarına meydan okuyan Üsküdarlı esnaf lokantası, hem kendi seviniyor hem de müşterisini sevindiriyor. Enflasyona meydan okuyarak düşük fiyatlarla müşterilere yemek sunan lokanta 7 yıldır hizmet veriyor. Herkes yemek yiyebilsin diyerek kolları sıvayan esnaf lokantası 3 tabak yemek 75 TL kampanyası başlattı.

YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANIYOR

Uygun fiyatlar vatandaşın da dikkatinde yer alırken kampanyaya gün içerisinde binlerce kişi katılıyor. Yoğun ilgi gören restoran öğrenciden işçiye kadar geniş bir kitleye hitap ediyor. Lokanta çalışanı Arif Savaş, "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık. Şu anda 25 lira. Bu fikir şöyle geldi. Biz aile şirketi olduğumuz için insanları düşünerek fiyatları normal tutmaya başladık. Alışverişimizi de toptan almaya başladık. O yüzden fiyatlarımız uygun oluyor" dedi.

uskudar-ucuz-lokanta.jpg

DAHA UYGUNU YOK

Kampanyada yalnızca çorba ve pilavın değil diğer yemeklerinde uygun fiyatlı olduğunu belirten işletme sahibi Servet Doğan, kendisini bu fiyatların kurtardığını söyledi. Aile şirketi olduklarını dile getiren Doğan, 7-8 tane elemanı olduğunun da altını çizdi. Müşterilerim bu duruma çok şaşırdığını ifade eden Servet Doğan, Bol çeşitli yemeklerle müşterilerin karnını doyurduğunu belirterek Üsküdar'da kendisinden daha uygun fiyatlı bir lokanta olmadığını da vurguladı.

uskudar-ucuz-lokanta-1.jpg

SUDAN UCUZ LOKANTA

Artan fiyatlar sonrasında 75 TL'ye değil yemek yemek bir çorba içmek bile mümkün görünmezken 3 çeşit yemek sunan lokanta müşterinin de dikkatinde yer alıyor. Lokantaya yemek yemek için gelen müşteri Ahmet İkli, "75 lira sudan ucuz. Dışarıdan sadece çorba alabiliyoruz. Burası uygun. Temiz lokanta. Gerçekten ciddi söylüyorum dışarıda tek bir tabağa verdiğim çorbaya burada üç çeşit yemek yedim. Bir tabak nerede, üç tabak nerede? Herkese tavsiyem olsun, güvenilir ve ucuz lokanta arıyorlarsa buraya gelsinler" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN