Sular ne zaman gelecek? 8 Ağustos 2021 İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler

Sular ne zaman gelecek? 8 Ağustos 2021 İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yaşanıyor. Avrupa'nın en kalabalık kentinde arıza ve bakım nedeniyle kesilen suların ne zaman geleceği de İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) www.iski.istanbul internet sitesinden öğrenilebiliyor. İşte, 8 Ağustos 2021 Pazar günü İstanbul su kesintisi yaşanan ilçeler ve mahalleler...

16 milyon nüfuslu İstanbul'da vatandaşlar güne su kesintisiyle başladı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla barajlardaki doluluk oranlarında azalma yaşanmıştı. Su kesintilerinin nedeni İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) www.iski.istanbul web sitesinde yer alan anlık bilgiye göre, beklenmedik arızalar. Bunun haricinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle de zaman zaman su kesintisi yapılabiliyor.

2021-08-08-150101.jpg
8 Ağustos 2021 saat 15.00 itibarıyla İstanbul'da su kesintisi yaşanan bölgeler

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul'da arıza nedeniyle Bayrampaşa, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ilçelerinin bazı mahallelerine su verilemiyor. Kesintiye neden olan ana isale hattındaki arıza saat 02.00 civarlarında başladı ve saat 16.00 dolaylarında bitirilmesi öngörülüyor.

Çatalca'da saat 12.00 civarında başlayan su kesintisinin ise saat 15.30 gibi giderileceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ OLAN İLÇELER (8 AĞUSTOS 2021)

2021-08-08-145846-vert.jpg

İSKİ İSTANBUL ANLIK SU KESİNTİSİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN