Sultanahmet'te Ferrari polis arabasını gören turistin şaşkınlığı sosyal medyayı salladı: "Türkiye'deki ekonomik kriz nerede?"

Organize suç örgütlerinden ele geçirilen lüks otomobiller İstanbul'un farklı ilçelerinde sergilenmeye başladı. Sultanahmet'de Ferrari polis otomobilini gören turist ise şaşkınlığı, sosyal medyayı salladı! 'Türkiye'de ekonomik kriz nerede?' diyerek o anları paylaştı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen lüks araçları sergilemeye devam ediyor. Milyonlarca liralık ultra lüks araçlar arasında yer alan Ferrari, Bentley, BMW ve Mercedes gibi markalar, şehrin çeşitli turistik mekanlarında halka sunuluyor. Bu kapsamda Sultanahmet'te sergilenmeye başlanan Ferrari polis aracı, bir turist kadının şaşkınlığına neden oldu.

TURİST O ANLARI ŞAŞKINLIKLA PAYLAŞTI

luks-otomobiller-polis-araci-oldu-1.png

Sultanahmet'e özel bir çekiciyle getirilen Ferrari polis aracını gören turist kadın, yaşadığı şaşkınlığı sosyal medyada paylaştı. Arshia Ahuja adlı turist, videoda şu sözlere yer verdi: "Türkiye'deki ekonomik kriz nerede? Ferrari polis arabası mı? Daha önce iki adet Mercedes polis aracı görmüştüm. Bu ekonomide."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN