Süper Lig'in ilk kadın başkanına 'Maymun dönmesi' hakareti: Hapis cezası alan sanık alkollü olduğunu iddia etti

Süper Lig'in ilk kadın başkanına  'Maymun dönmesi' hakareti: Hapis cezası alan sanık alkollü olduğunu iddia etti

Süper Lig'in ilk kadın Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya üzerinden "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" diye hakaret eden sanığa, 2 ay 5 gün hapis cezası verildi. Şahıs ise mahkemede gerekçe olarak alkolü gösterdi.

Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya 2022 yılında sosyal medya üzerinden, "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" şeklinde yorum yazdı.

Gözbaşı'nın durumu fark etmesi üzerine şüpheli M.K. hakkında şikayette bulunuldu ve dava açıldı.

Kayseri 15. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Avukat Emir Akpınar hazır bulunurken, şüpheli M.K. da Terme Adliyesi'nden SEGBİS sistemi ile duruşmaya katıldı. Mahkemede kendini savunan M.K.,hakaretin yapıldığı sosyal medya hesabının ve yorumu yazanın kendisi olduğunu, alkolün etkisi ile bu yorumu yazdığını belirtti.

HAPİS CEZASI VERİLDİ

Yapılan yargılama sonucunda sanık M.K.'ye "hakaret" suçundan 2 ay 5 gün hapis cezası verildi. Sanığın sabıka kaydı da dikkate alınarak şahıs hakkında ''Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasına'' karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN