Taha Duymaz'ın arkadaşından duygulandıran paylaşım

Taha Duymaz'ın arkadaşından duygulandıran paylaşım

Maraş depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, Duymaz'ın annesi ile buluştu. Taha Duymaz'n annesinin sözleri ise okuyanları duygulandırdı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ili yerle bir ederken depreme kardeşiyle birlikte halasının evinde yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz da enkaz altında kaldı. Depremlerin 12. gününde ise iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı.

ekran-goruntusu-2023-02-28-131933.jpgTaha Duymaz ve annesi

ANNESİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hayatını kaybetmesi sebebiyle sevenlerini yasa boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, fenomenin annesini ziyaret etti. Narin, aynı zamanda Taha'nın annesiyle birlikte çektirdiği pozu paylaştı. Narin, Taha'nın son hali ile ilgili annesinin açıklamalarını paylaştı:

'VÜCUDU TERTEMİZ'

"Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi."

63fb6f5786b24a168078c0fa.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN