Taha Duymaz'ın ablasından acı paylaşım

Taha Duymaz'ın ablasından acı paylaşım

Sosyal medyada paylaştığı yemek videoları ile tanınan Taha Duymaz'dan depremin 11. gününde acı haber geldi. Enkaz altında kalan Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Abla Semiha Duymaz, kucağında kardeşinin eşyaları ile çekilen fotoğrafı Instagram'da paylaştı, "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

Youtube ve Instagram sayfasında paylaştığı yemek videoları ile tanınan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Duymaz için süren umutlu bekleyiş dün yerini acıya bıraktı.

Kardeşi ile birlikte halasının evine ziyarete giden ve deprem sonrası yıkılan binada enkaz altına kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Abla Semiha Duymaz, kucağında kardeşinin eşyaları ile çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

180220230848233114995.jpeg

Semiha Duymaz "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

'ÇOK SAYGILI ÜRKEK BİR ÇOCUKTU'

Geçtiğimiz aralık ayında genç fenomeni programında ağırlayan Armağan Çağlayan da "Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin." mesajını yayınladı.

whatsapp-image-2022-12-27-at-11-34-58.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN