Taksim'de akılalmaz olay: İş yerine kurşun yağdırdı 'silahımı denedim' dedi

Taksim'de akılalmaz olay: İş yerine kurşun yağdırdı 'silahımı denedim' dedi

Taksim'de sokakta dolaşan alkollü 3 şahıstan biri sebepsiz yere bir iş yerine kurşun yağdırdı. İşletme sahibinin şikayeti üzerine yakalanan saldırganlardan 51 adet suç kaydı bulunan Cengiz K.'nin ifadesinde "Silahımı denemek istedim." dediği öğrenildi. Şüphelilerden Cengiz K. tutuklanırken diğer ikisi serbest bırakıldı.

Akılalmaz olayın adresi Taksim'in Katip Mustafa Çelebi Mahallesi. Geçtiğimiz hafta cuma günü saat 06.30 sıralarında şüpheli 3 şahıs sokaklarda dolaşmaya başladı. Tekel bayiden alkol satın alan şüpheliler iddiaya göre, sokakta görevli polis memurlarını görünce "Bu ne ya her yerde polis var." diyerek sinirlendi.

10.jpg

İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Sokakta dolaşan alkollü şahıslardan biri kepengi kapalı olan bir iş yerine sebepsiz yere kurşun yağdırdı. Şahıslar silahlı saldırı sonrası olay yerinden koşarak uzaklaştı. Sabah iş yerini açmak üzere gelen işletme sahibi kurşun izlerini görünce kamera kayıtlarını seyretti. Görüntülerde bir şahsın iş yerine defalarca ateş ettiğini gören işletme sahibi emniyete giderek şikayette bulundu.

11.jpg

'SİLAHIMI DENEMEK İSTEDİM'

Şikayetin ardından düğmeye basan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şüpheli şahıslardan birinin Hakan A. (31) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Hakan A., kendisinin o gün alkollü olduğunu ve saldırıyı gerçekleştirenin Cengiz K. (26), diğerinin ise Şahin G. (37) olduğunu itiraf etti. Diğer iki şüpheli de Bağcılar'daki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

12.jpg

Silahlı saldırgan Cengiz K.'nin sözlü ifadesinde "Silahımı denemek istedim." dediği öğrenildi.

1'İ TUTUKLANDI DİĞERLERİ SERBEST

Adliyeye sevk edilen ve toplamda 51 adet suç kaydı ortaya çıkan şahıslardan Cengiz K., “Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” ve “mala zarar vermek” suçlarından tutuklandı.

cengiz-hakan-sahin.jpg
(Sırasıyla) Cengiz K., Hakan A., Şahin G.

Diğer iki şahıs ise savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Ayrıca olayda kullanılan silaha da el konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN